SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ MARUF 2019’A RENK KATTI

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ MARUF 2019’A RENK KATTI
Bu haber 03 Ekim 2019 - 11:52 'de eklendi.

Marmara Belediyeler Birliği’nin uluslararası düzeyde iki yılda bir düzenleyeceği Marmara Urban Forumuna (MARUF) katılan Büyükçekmece Belediyesi, “Toprağın Renkleri ve Çamura Hayat Verenler Sergisi” ile foruma renk kattı.

 

İlk kez bu yıl 1-3 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen MARUF; şehirlerin tasarımı, dönüşümü ve yönetiminde önemli rol oynayan tüm paydaşları bir araya getirdi. “Çözüm Üreten Kentler” mottosuyla 200’den fazla konuşmacı ve 3000’den fazla katılımcı ile bilgi, deneyim ve olanak paylaşımına zemin oluşturulan forumda çevre ve iklim değişikliğinden göçe, kentsel altyapıdan ulaşım ve hareketliliğe geniş bir perspektifle 12 tema işlendi.

Başkan Akgün bir kez daha deprem gerçeğine dikkat çekti

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Dr. Hasan Akgün, “Birlikte Düşünmek, Birlikte Hareket Etmek” konulu özel oturuma konuk oldu. Başkan Akgün burada yaptığı konuşmada Türkiye’de ve İstanbul’da deprem gerçeğine dikkat çekerek, alınması gereken önlemler hakkında çağrıda bulundu.

Başkan Akgün, formun ikinci gününde ise Doktora Çağrı’sında doktora programına kayıtlı olan araştırmacılarının tez konularının sunumunda jüri olarak görev aldı.

 

“Toprağın Renkleri” büyük ilgi gördü sergilendi

 

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Toprağın Renkleri ve Çamura Hayat Verenler Sergisi” MARUF 2019’da sergilendi. Birbirinden yaratıcı kil hamuru çalışmaları İstanbul Kongre Merkezi’ndeki yerli ve yabancı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER