SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece Belediyesi ‘Karikatür Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor

Büyükçekmece Belediyesi ‘Karikatür Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor
Bu haber 13 Mayıs 2019 - 10:54 'de eklendi.

Büyükçemeceliler karikatür dünyasının renkli ve eğlenceli dünyasına yolculuk yaptı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İrfan Ünalan Kişisel Karikatür Resim Sergisi” karikatür severlerin ilgi odağı oldu.

Kendisini karikatüre adamış ve bu alanda çok sayıda çalışma ortaya çıkartan İrfan Ünalan, kültür ve sanat şehri Büyükçekmece’de sergi açtığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Serginin açılış kurdelasını Büyükçekmece Belediye Meclis Başkan Vekili Vekili Ahmet Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır karikatürist Ünalan ile birlikte kestiler.

“Büyükçekmece sanatla aydınlanmış bir kenttir”

Sergi açılışı öncesinde konuşan Meclis Başkan Vekili Ahmet Şahin, “Çok güzel ve keyifli bir sergiye tanıklık ettik. Bizleri bu sergiyle buluşturan İrfan Bey’e teşekkür ederiz. Özellikle karikatür severlerin merakla gezeceği bir sergi olmuş. Kültür ve sanat şehri Büyükçekmece’deki sanatsal aktivitelere her gün bir yenisi ekleniyor. Büyükçekmece sanatla aydınlanmış bir kenttir“ ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER