SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ “DEPREM PANELİ” DÜZENLİYOR

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ “DEPREM PANELİ” DÜZENLİYOR
Bu haber 08 Kasım 2019 - 15:27 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, özellikle 26 Eylül Marmara depremi sonrasında vatandaşların kafalarında oluşan soruları yanıtlamak ve olası depreme karşı yapılması gereken hazırlıklar konusunda bilinçlendirmek amacıyla “Deprem Paneli” düzenliyor.

12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin 20’inci yılında gerçekleştirilecek panele deprem konusunda uzman olan konuşmacılar katılacak.

 

Büyükçekmece’nin afet ve risk profili konuşulacak

Kandilli Rasathanesi Ulusal Deprem İzleme ve Değerlendirme Müdürü Dr. Doğan Kalafat, Jeofizik Mühendisi ve Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Erdal Şahan, Jeofizik Mühendisi ve İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Kemal Duran vatandaşları deprem konusunda bilgilendirecek.

Marmara Bölgesi’nin deprem etkinliğine bakış, İstanbul eğitim, toplanma, barınma alanları, ulaşım ve iletişim açısından depreme hazır mı? Büyükçekmece’nin afet ve risk profili konuları konuşulacak.

Panel Moderatörlüğünü İstanbul Rumeli Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. İlhan Osmanşahin, Program Organizasyonunu ise Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Tuncay Tuna yapacak.

Deprem Paneline 12 Kasım saat 14.00’da Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER