SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 3. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR!

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 3. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR!
Bu haber 18 Eylül 2019 - 9:20 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Kitap Günleri” 59 yayınevi, 110 yazar ve 3 sahafın katılımıyla başlıyor.

2019 yılını belediye meclisi kararıyla “Okuma Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, duayen yazarların ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katılacağı söyleşilere ev sahipliği yapacak.

Duayen yazarlar ve sanatçılar Büyükçekmece’ye gelecek

“Büyükçekmece Belediyesi 3. Kitap Günleri” söyleşilerinin moderatörü Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi ve Yazar Sacide Bolcan, etkinlik kapsamında gazeteci ve program sunucusu Uğur Dündar, gazeteci ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk, gazeteci ve yazar İsmail Saymaz, tarihçi ve yazar Sinan Meydan, sanatçı Menderes Samancılar, Nasuh Mahruki ile hafızalara kazınacak söyleşilere imza atacak.

21 – 29 Eylül tarihlerinde belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek 3. Kitap Günleri, caz dinletileri, plak günleri ve çeşitli etkinliklerin yanısıra gibi çok sayıda yazar ve gazeteciyi kitapseverler ile buluşturacak.

 

Binlerce okura kitap bağışı yapılacak

Ayrıca 23 Eylül’de gerçekleştirilecek “Büyükçekmece Okuyor, Okutuyor” etkinliği kapsamında da binlerce okura kitap bağışı yapılacak.

“Büyükçekmece Okuyor, Okutuyor” etkinliğine Ali Boz, Nermin Ceri, Abdülkadir Özbek, Kamil Aksoy, Elçin Işıdan ve Nesrin Gökpınar 23 Eylül Pazartesi tarihinde söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek.

 

Erkut Taçkın ve Gökhan Türkmen imza günü

22 Eylül’de müzisyen Erkut Taçkın, 28 Eylül’de ise müzisyen Gökhan Türkmen, 3. Kitap Günlerine katılarak etkinlik kapsamında düzenlenen Taş Plak Sergisi standında hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü sanatçı Erkut Taçkın ve Gökhan Türkmen, Büyükçekmecelilerle bir araya gelerek imza günü gerçekleştirecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER