SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyük Zafer’in 97’inci yılı Büyükçekmece’de coşkuyla kutlandı

Büyük Zafer’in 97’inci yılı Büyükçekmece’de coşkuyla kutlandı
Bu haber 30 Ağustos 2019 - 13:15 'de eklendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümü Büyükçekmece’de coşkuyla kutlandı. Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

 

Törene katılım yoğun oldu

Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandalığında kesin zaferle sonuçlanan Büyük Taaruz’un yıldönümü her yıl olduğu gibi bu yılda tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandı. Büyükçekmece’de ilk tören Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Atatürk Anıtı’na çelenk takdimi yapılması ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmayla son buldu. Törene, Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Caner Demirkol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Tebrikler kabul edildi

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından Büyükçekmece Kaymakamlığı’na geçildi. Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Caner Demirkol, ilçe protokolü ve vatandaşların bayram tebriklerini kabul etti.

Büyükçekmece Belediyesi Bando Takımı gün boyu ilçenin farklı meydanlarında marşlar çalarak zafer coşkusunu ilçe halkıyla paylaştı.

  

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER