SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜK OZANLARIN EŞSİZ ESERLERİ ESENYURT’TA SESLENDİRİLECEK

BÜYÜK OZANLARIN EŞSİZ ESERLERİ ESENYURT’TA SESLENDİRİLECEK
Bu haber 24 Ocak 2020 - 11:09 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, ‘Asırlık Türküler’ adlı konserle büyük ozanların eşsiz eserlerini Esenyurtlu müzikseverler için seslendirecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür-sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Esenyurt Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Asırlık Türküler adlı konser verecek. Esenyurt Belediyesi Kültür Akademisi bünyesinde müzik eğitimi alan öğrencilerden oluşan grup, 26 Ocak Pazar günü saat 18.00’de Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde birbirinden seçkin eserleri Esenyurtlular için seslendirilecek. Türk Halk Müziği severlerin muhteşem bir müzik akşamı yaşayacağı konserde, kültürümüzün en önemli değerlerini oluşturan ezgilerde herkes biraz kendini bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER