SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BOZDAĞ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR…

BOZDAĞ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR…
Bu haber 23 Aralık 2022 - 10:19 'de eklendi.

Dün hayatını kaybeden Büyükçekmece eski Ak Parti ilçe başkanı Hatice Bozdağ’ın kayınvalidesi Asiye Bozdağ, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Bozdağ, için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda Siyaset, İş ve STK  temsilcilerinin yanısıra merhumenin sevenleri ile dostları yoğun katılım göstererek  Bozdağ ailesini, bu acı gününde yalnız bırakmadılar.

Geçmiş dönem AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Hatice Bozdağ’ın kayınvalidesi ve eşi iş insanı Hüseyin Bozdağ’ın annesi merhume Asiye Bozdağ,  bugün Eyüp Sultan Camii’nde kalınan cenaze namazına müteakip Eyüpsultan mezarlığında toprağa verilirken, merhume Bozdağ, için düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu.

Siyasileri buluşturan cenaze törenine katılarak Bozdağ ailesinin acısını paylaşanlar arasında Ak Parti İstanbul il başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile Büyükçekmece’nin ve bölgenin taşınmış siyasilerinden SMMM Recep Erol’da  Hatice Bozdağ’a başsağlığı dileklerini ileterek ailenin acısını paylaştılar.

#İçSESGazetesi olarak Merhumeye Yüce Allah’tan Rahmet, Hatice Hn. nezdinde BOZDAĞ Ailesine, başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER