SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BOZDAĞ ‘DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI..

BOZDAĞ ‘DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI..
Bu haber 07 Mart 2024 - 11:56 'de eklendi.
AK Parti Büyükçekmece belediye meclis üyesi birinci sıra adayı Hatice Bozdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında kadının toplum içindeki önemine değinen Bozdağ, kadınların aile ve toplum yapımızın temel direğini oluşturmakla birlikte milli ve manevi değerlerimizin de en büyük taşıyıcıları olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımızın yetiştirilmesinde en büyük emeği veren kadınlarımız, milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasında büyük pay sahibidirler. Bu anlamda kadınlarımız hayatın bütün alanlarında aktif rol almış milletimiz ve ümmetimiz için önemli bir yere sahip olmuşturlar.” dedi. 
 “Arzumuz Kadınlarımızı Daha Üst Noktalarda Görmek” 
 Bozdağ, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olarak 2002’den bu yana hem temel insan hakları hem de beşeri sermayenin güçlendirilmesi adına kadının hayatın her alanında aktif rol almasına ve karar alma mekanizmalarına katılımına yönelik pek çok adımlar attıklarını kaydetti. İktidarları sürecinde sosyal, ekonomik ve siyasal alanda birçok anayasal düzenlemeler yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirten Bozdağ, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak “Ülkemizin kalkınması, kentimizin gelişmesi için kadınlarımızın katkısının gerçekten çok önemli olduğunu ifade ederek, En büyük arzumuz kadınlarımızın hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve üst noktalara gelmesini görmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlar tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ederim” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER