SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BORA BALCIOĞLU’NA ÇANTA’DA BÜYÜK İLGİ

BORA BALCIOĞLU’NA ÇANTA’DA BÜYÜK İLGİ
Bu haber 01 Mart 2024 - 10:06 'de eklendi.

CHP  Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çalışmalarına  Çanta Mahallesi’nde devam etti. Esnaf, vatandaş ve kıraathane ziyaretlerini sürdürdü. Çanta’da yağun ilgi ile karşılanan Balcıoğlu; Çanta Mahallemizde yaşayan hemşehrilerimize olan sevgimiz ve bu mahalleye verdiğimiz önem tarifsizdir; burası bizim için sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda birlik, dayanışma ve karşılıklı sevginin merkezidir dedi.

ÇANTA’YA ÖZEL İLGİ
Esnaf ve mahalle sakinleri gerçekleştirilen buluşmalarda Balcıoğlu, Çanta’nın sorunlarına odaklandı ve bu sorunları gidermek amacıyla tasarladıkları projeleri anlattı.

ÇANTA MAHALLESİNDEN TAM DESTEK
Balcıoğlu’nun Çanta için sunduğu çözüm önerileri, mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Yerel halk, bölgesel sorunların çözümüne yönelik atılan somut adımlar ve geliştirilen projeler konusunda memnuniyetlerini ve desteklerini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER