SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BODRUM KATINDAN HAK ETTİĞİ YERE : CEMİL MERİÇ KÜTÜPHANESİ

BODRUM KATINDAN HAK ETTİĞİ YERE : CEMİL MERİÇ KÜTÜPHANESİ
Bu haber 20 Şubat 2021 - 14:14 'de eklendi.

Bodrum katında hizmet veren Esenyurt Belediyesi Cemil Meriç Halk Kütüphanesi,  bulunduğu konumdan, ahşap, etrafı açık ve yeşil alan manzaralı,hak ettiği yeni yerine taşındı.

Havasız ortamı, gün ışığı görmeyen rutubeti, fiziki çalışma koşullarının yetersiz ve olumsuz olduğu bir bodrum katında bulunan Cemil Meriç Halk Kütüphanesi, ahşap, etrafı açık ve yeşil alan manzaralı yeni yerine taşındı.

ÇALIŞMA MASALARI TEKLİ

Pandemi koşullarına uygun olarak hizmet veren ve her yaş grubundan vatandaşa hitap eden kütüphaneye girişler, HES kodu sorgusundan sonra yapılıyor. Çalışma masalarının tekli olarak ayrıldığı kütüphanede vatandaşlar, bin 946 kitap arasından istediğine ulaşabiliyor; aynı zamanda bina içerisinde sağlanan WİFİ İnternet Bilgi Araştırma hizmeti ile de çalışmalarını daha verimli hale getirebiliyor.

“CEMİL MERİÇ HALK KÜTÜPHANESİ ADINA YAKIŞIR YERDE”

Önceki yerin fiziki koşulları itibarıyla kütüphaneye elverişli olmadığını ifade eden Cemil Meriç Halk Kütüphanesi sorumlusu Esra İpekli,“Biz çalışanlar da öğrenciler de bir hayli şikâyetçi idik ve birkaç defa yerimizin değiştirilmesi için talepte bulunduk. Kendi adıma, çalışanlarımız ve öğrenciler adına buradan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim bu isteğimizi yerine getirdi. Daha ferah, geniş ve özellikle ders çalışmaya elverişli bir yeri bize tahsis etti. Bizler de öğrenciler de daha rahat ve verimli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hizmete kapalı olan Cemil Meriç Halk Kütüphanesi, hafta içi 08.30-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER