SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Bitmeyen Yol…!

Bitmeyen Yol…!
Bu haber 04 Eylül 2019 - 11:10 'de eklendi.

Yıllardır bitmeyen yol yapım çalışması bıktırdı ve sürücüleri isyan noktasına getirdi…!

“Yolun sonu görünmüyor”

Büyükçekmece Çakmaklı arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı başlanan ancak yaklaşık altı yıldır bitirilemeyen 7 kilometrelik yol çalışmasına tepkiler artarak devam ediyor.

Dönemin İBB Başkanı Kadir Topbaş, zamanında yapımına başlanan ve istifasının ardından duran, Daha sonra Topbaş’ın yerine gelen Mevlüt Uysal’ın Büyükçekmece’den belediye başkan Adayı olması ile yapımına hızlı bir çalışmayla başlanan ve her 50 metre de birde Uysal’a teşekkür afişlerinin asıldığı Büyükçekmece Çakmaklı arasındaki yol yapımı yıllardır bir türlü bitirilmiyor!  Bu durum bu yolu kullanan sürücüleri, mahalle halkını ve de çevrede arazisi olan çiftçi vatandaşları isyan noktasına getirmiş halde! 

Yıllar önce trafik rahatlasın diye yapımına İBB tarafından başlanan ve bir türlü bitirilmeyen bu yolu kullanan sürücülerin her an bir kazayla karşı karşıya gelmeleri kaçınılmaz hal almış durumda. Büyük çukurların büyük tehlike oluşturduğu ve toz dumandan göz gözün görmediği bu yolda her an büyük bir facia yaşanması kaçınılmaz halde, Ayrıca yağmurlu günde ise başka bir çile ve tehlike kol geziyor!

“Bir başlıyor, Bir duruyor”

İmamoğlu’nun İBB Başkanı seçilmesinden sonrada çalışmaların sürdüğü bu yolda şimdilerde hiç bir çalışma yok. Bayram öncesi yoğun çalışmanın dikkat çektiği yol yapımının yine neden durduğu ise bilinmiyor! 

Bir başlayıp bir duran ve bir türlü bitirilmeyen yol yapımında ne zaman yeniden çalışmaların başlayacağı muamma konusu olarak bilinmezliğini korurken yolu bu halde kullanmak zorunda olanlar ise tehlikeli yolculuk yapmayı mecburiyetten sürdürüyorlar.

Duruma isyan eden ve yetkililere büyük tepki gösteren vatandaşlar, yeter artık bıktık bir an önce yolumuz bitirilsin diyorlar…

D-100 kara yolu ve Hadımköy gişeleri arasında artan trafik yoğunluğuna çözüm getirmek amacıyla başlatılan proje kapsamında, 24 metre genişliğinde ve 7 kilometre uzunluğunda yapılacak olan yol, Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi yanından Büyükçekmece merkeze bağlanacak. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER