SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BİNLERCE KİŞİ BAŞKAN MESUT ÜNER’İN GENÇLERE ARMAĞANI MEZUNİYET ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BİNLERCE KİŞİ BAŞKAN MESUT ÜNER’İN GENÇLERE ARMAĞANI MEZUNİYET ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU
Bu haber 13 Haziran 2022 - 11:21 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçeyi hiç görülmemiş hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Kendisini eğitime adayan Başkan Mesut Üner, 8. ve 12. sınıflara muhteşem bir Mezuniyet Şenliği armağan etti.

Çatalca’da ilkleri yaşanmaya devam ediyor. Gün geçmiyor ki Belediye Başkanı Mesut Üner ilçede görülmemiş yepyeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Öğrencilere eğitim desteği vererek kurslar açan, yıl boyu deneme sınavları ile sınavlara hazırlayan Başkan Mesut Üner, belediye tarafından ilk kez yapılan bir etkinlikle, bu yıl mezun olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine anılarında daima yer alacak bir şölen armağan etti.

Kültür Müdürlüğü koordinesinde Mehmetçik Meydanında hazırlanan binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Mezuniyet Şöleninde, gençleri coşturan ünlü DJ Aram, ilçenin tanınan sesi Mehmet Şerif Aydın, ve şarkıları dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı. Gençlerin büyük bir coşkuyla eşlik ettiği müzik dolu gecede öğrenciler yılın yorgunluğunu attı.

Gençlerimize Mezuniyet Şöleni yapmasak olmazdı

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ile birlikte öğrencilere başarı dileklerini sunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öğrencilere bahtlarının ve yollarının açık olması temennisinde bulunurken, “Okullarına veda etmenin hüznü ile mezuniyet sevincini bir arada yaşayan siz değerli gençlerimize Mezuniyet Şöleni yapmasak olmazdı. İlçemizde belediye tarafından ilk kez mezuniyet şöleni yapmanın ve sizleri aydınlık yarınlara böyle neşe içinde uğurlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Muhteşem bir konser eşliğinde gerçekleşen Mezuniyet Şenliğimiz unutulmayacak bir gün olarak, hem bizlerin, hem siz sevgili gençlerimizin anılarında yer alacak. Yolunuz açık olsun sevgili gençler. Çalışkanlıktan ve dürüstlükten asla taviz vermeyin. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlendikleri bu unutulmaz gece sonunda Belediye Başkanı Mesut Üner’e memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER