SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Binali Yıldırım, İmamoğlu ile yayına çıkacak mı?Yanıt verdi…

Binali Yıldırım, İmamoğlu ile yayına çıkacak mı?Yanıt verdi…
Bu haber 03 Haziran 2019 - 11:22 'de eklendi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Binali Yıldırım,NTV kanalının canlı yayınına katılarak soruları cevapladı. Yıldırım, “Ekrem İmamoğlu ile yayına çıkacak mısınız?” sorusuna “Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik. Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, CHP’deki arkadaşlarla temasa geçecek ve bunun altyapısını hazırlayacaklar” diye yanıt verdi.

İMAMOĞLU İLE YAYINA ÇIKACAK MI?

“Ekrem İmamoğlu’yla yayına çıkma konusunda CHP ile bayramdan sonra temasa geçilecek. Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik. Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, CHP’deki arkadaşlarla temasa geçecek ve bunun altyapısını hazırlayacaklar.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER