SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Binali Yıldırım: ‘Ataşehir finans ve kültürün merkezi olacak’

Binali Yıldırım: ‘Ataşehir finans ve kültürün merkezi olacak’
Bu haber 12 Mart 2019 - 9:28 'de eklendi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, seçim çalışmaları kapsamında iş dünyası ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Binali Yıldırım, “Ataşehir gerçek hizmetin farkını görmeye başlayacak. Ataşehir finans ve kültürün merkezi olacak. İsmail Erdem ile hem Ataşehir halkı hem de memleket kazanacak” dedi. 

 

“İSMAİL ERDEM BİLGİLİ, TECRÜBELİ VE BAŞARILI BİR YEREL YÖNETİCİ”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım konuşmasında; bilgili, tecrübeli ve başarılı bir yerel yönetici dediği İsmail Erdem’in Ataşehir’e katacağı değerden bahsederek, “Ataşehir gerçek hizmetin farkını görmeye başlayacak. Ataşehir finans ve kültürün merkezi olacak. İsmail Erdem ile hem Ataşehir halkı hem de memleket kazanacak” dedi.


“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, HER ATAŞEHİRLİYİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Seçim programını Yıldırım ile birlikte MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek sürdüren İsmail Erdem, burada yaptığı konuşmada ise MHP Ataşehir İlçe teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “31 Mart yerel seçimlerinde hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER