SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ HIZ KESMİYOR

BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ HIZ KESMİYOR
Bu haber 05 Mart 2020 - 10:42 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı “Düşle-Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri”, eklenen yeni atölyelerle üretim sürecine dahil olan çocuklar yetiştirmeye devam ediyor. Ruhsal, zihinsel ve bedensel bütünlük temelinde yaratıcı bir eğitim modeli uygulanan atölyeler için mart ayı kayıtları alınmaya başladı.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün, ilçede yaşayan 8-14 yaş aralığındaki çocuklar için bilimin yanında sosyal ve duygusal öğrenmeyi de sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Düşle-Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri” eklenen yeni atölyelerle devam ediyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde, çocukların gelişim özelliklerine uygun olarak hazırlanan atölyelerin Mart ayı kayıtları başladı. Ruhsal, zihinsel ve bedensel bütünlük temelinde yaratıcı bir eğitim modeli uygulanacak olan atölyelerde çalışmalar en az 3’er saatlik dersler ve 20 kişilik gruplar halinde yapılacak. Her ay çeşitlendirilerek devam edecek olan bilim sanat atölyelerinde, Esenyurtlu çocukların eğlenerek öğrenmeleri sağlanacak.

Program kapsamında; Seramiğin Su üstündeki Renkli Dansı, Taş Boyama, Kahkaha ile Nefes, Küçük Spikerler Haber Sunuyor, Ritim, Keçeli Sabunlar Yapımı, Diksiyon, Deney ve Bilim, Küçük Şefler Mutfakta, Canlandır Masal, Robotik Kodlama, El Sanatları ve Sihirli Ellerden Maskeler atölyeleri mart ayı boyunca devam edecek.

“YENİ VE FARKLI ATÖLYELER OLUŞTURDUK”

Mart ayında yepyeni atölyelerle çocukların eğitim ve gelişimlerine destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çocuklarımız için hayata geçirilen Düşle Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri’ne sizlerden talep oldukça fazlaydı. Eğitim ve gelişim için bu sınıflarda yerini almak isteyen çocuklarımıza bu ay da yepyeni ve farklı atölyeler oluşturduk. Bu atölyelerden Esenyurtlu çocukların en az bir kez faydalanmasını istiyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER