SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜSPOR, KAPILARINI KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI

BEYLİKDÜZÜSPOR, KAPILARINI KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI
Bu haber 28 Mart 2020 - 13:13 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzüspor Kulübü, koronavirüs salgını sürecinde, özveriyle çalışan ve ailelerini virüsten korumak için evlerine gidemeyen sağlık çalışanları için harekete geçti. BeylikdüzüsporKulübü’nden gelen talep doğrultusunda, Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda bulunan BeylikdüzüsporKulübü Tesisleri, ilçe de ve bölgedeki hastanelerde görev yapan doktorların ve sağlık çalışanlarının kullanımına açıldı. Dezenfeksiyon işlemleri Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan 30 yatak kapasiteli tesisler, salgınla mücadele boyunca sağlık çalışanlarının hizmetinde olacak.

 

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü sporKulübü, korona virüs salgını nedeniyle yoğun bir mesai içindeçalışanveevlerinegidemeyensağlıkçalışanlarıiçinörnekbirişbirliğineimzaattı. BeylikdüzüsporKulübüTesisleri’ninsalgınlamücadelesürecinde, sağlıkçalışanlarınınkullanımınaaçıldığınıaçıklayanBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, “Gecesinigündüzünekataraközveriyleçalışansağlıkçalışanları, bizimkahramanlarımız. Onlariçin ne yapsak az. BeylikdüzüsporKulübüBaşkanıMetinAydın’avekulüpyöneticilerine, örnekdavranışlarıiçinteşekkürediyorum. Bu zorgünleri,yardımlaşmavedayanışmaruhuylahepbirlikteatlatacağımızayürekteninanıyorum.” dedi.BeylikdüzüsporKulübüBaşkanıMetin Aydın da “Zorgünlerimizde, sağlıkçalışanlarımızhepyanımızdalar. Biz de onlarınfedekarlıklarınabuşekildedestekolmakistedik. Bu zorsüreçte, onlarımisafiretmektenmutlulukvegururduyuyoruz.” diyekonuştu.

Çalık: Dayanışma Ruhuyla Mücadeleyi Kazanacağız

 VirüslemücadeledeherkesegörevdüştüğünüsöyleyenBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, “Birlikveberaberlikiçindehareketetmemizgerekenbusüreçte, sağlıkçalışanlarımızınyanındayız. Toplam 30 yatakkapasiteliBeylikdüzüsporKulübüTesisleri, vatandaşlarımızınsağlığıiçincanlarınıortayakoyaraközveriyleçalışansağlıkçalışanlarımızınkullanımınaaçıldı. Bu zorlusüreçteözveriylefedakarlıklagörevyapantümsağlıkçalışanlarınateşekkürediyorum.Tedbirleralarak, alınantedbirlereuyarak, dayanışmaveyardımlaşmaruhuylahareketederekbumücadeleyikazanacağız.”şeklindekonuştu.

Aydın: Destek Olmaktan Mutluluk Duyuyoruz

BeylikdüzüsporKulübüBaşkanıMetin Aydın iseyaptığıaçıklamada “Virus salgınınedeniyleliglerearaverilmesiylebirlikte, biz de kulüpolarak ‘Doktorlarımız, sağlıkçalışanlarımıziçin ne yapabiliriz?’ diyedüşündükveKavaklı Hasan DoğanStadı’ndabulunantesislerimizi, ilçemizdevebölgemizdekihastanelerdeçalışandoktorlarımızınvesağlıkçalışanlarımızınkullanımınaaçmakistedik. BelediyeBaşkanımız Mehmet Murat Çalık’akonuyuilettik. BelediyeBaşkanımız, konuylayakındanilgilendi. Belediyemiztarafındandezenfeksiyonişlemleriyapılantesislerimizi, doktorlarımızvesağlıkçalışanlarımızkullanmayabaşladılar. Tesisimizde30 sağlıkçalışanınımisafiredebiliyoruz. Çalışanarkadaşlarımız, tesislerimizde, hijyenkonusunamaksimumözengösterereksağlıkçalışanlarımızodalarındançıktıktanhemensonra, odalarıtemizleyiphavalandırıpbirsonrakikullanımiçinhazır hale getiriyorlar.Zorgünlerimizdehepyanımızdaolansağlıkçalışanlarımızadestekolmaktanmutlulukduyuyoruz.” şeklindekonuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER