SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ’NE İKİ ESER DAHA…

BEYLİKDÜZÜ’NE İKİ ESER DAHA…
Bu haber 13 Mart 2019 - 10:47 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına erişilebilir ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmalara yenilerini ekleyen belediye, Beylikdüzü’nde yer alan dernek binalarını bir araya getirdiği “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve 7’den 70’e tüm vatandaşlar gönüllerince spor yapma imkânı bulacağı “Spor Tesisleri”nin toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmet verecek olan 25 eserden ikisini daha hizmete açtı. İlçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunan belediye, Beylikdüzü’nde yer alan dernek binalarını bir araya getirdi. Vatandaşların kolay ulaşabilmesi amacıyla oluşturulan alanda; TEMA Vakfı, Evimiz Beylikdüzü Derneği, Beylikdüzü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Beylikdüzü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yanı sıra Beylikdüzü Belediyesi Sanat Atölyesi de yer alıyor. İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen açılış töreni; Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP İlçe Başkanı Avukat Taşkın Özer, ilçe protokolü, dernek yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi’nden Örnek Projeler

Beylikdüzü Belediyesi’nin her zaman örnek olacak projelere imza attığını vurgulayan Ömer Şatır; “Beylikdüzü’nde yaşadığımız tüm güzellikleri bugün de burada yaşamaya devam ediyoruz. İlçemizde toplum yararına faaliyet gösteren derneklerin bir arada olduğu İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi ve Spor Tesisleri tüm STK’lara ve Beylikdüzü halkına hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu. Büyük ilgi gören açılış töreninde 5 bin 941 m² lik İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi’nin yanı sıra; 4 bin 500 m² lik Spor Tesisleri’nin de resmi açılışı gerçekleşti. Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi ile Söğüt Sokak ve Emek Sokak Kesişimin de yer alan tesis ile 7’den 70’e tüm vatandaşlar gönüllerince spor yapma imkânı bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER