SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ PARKLAR YENİLENİYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ PARKLAR YENİLENİYOR
Bu haber 15 Ekim 2020 - 11:40 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki parkların tamir ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beylikdüzü’ne kazandırdığı parkların yanı sıra mevcut parkların onarım işlemlerini sürdüren Müdürlük, Gürpınar Mahallesi’nde bulunan 4 adet parkı daha fonksiyonel ve modern bir görünüme dönüştürme işlemlerine başladı. Aynı zamanda Büyükşehir Mahallesi Belediye Parkı’nın yürüyüş yollarında yer alan kauçuklar ekipler tarafından yenilenerek parkın giriş noktalarına taglar yerleştirildi.  

 Doğaya ve insana saygılı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki parkların tamir ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beylikdüzü’ne kazandırdığı parkların yanı sıra mevcut parkların onarım işlemlerini sürdüren Müdürlük, Gürpınar Mahallesi’nde bulunan 4 adet parkı daha fonksiyonel ve modern bir görünüme dönüştürme işlemlerine başladı. Çalışmalar kapsamında; 75. Yıl, Necip Hablemitoğlu, Hacı Bektaş-ı Veli ve Sabiha Gökçen parklarındaki eski ve yıpranmış oyun grupları sökülerek yerlerine yeni oyun grupları yerleştirilecek.

Çocuklar güvenli ve konforlu alanlarda keyifli ve kaliteli vakit geçirecek

75.Yıl ile Hacı Bektaş-ı Veli parklarındaki çalışmaların tamamlandığı ve diğer iki parktaki çalışmaların ise kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaşan Park ve Bahçeler Müdürü Çağrı Çebi, “Beylikdüzü’nün diğer mahallelerindeki parklarında da yenileme işlemlerimize devam edeceğiz. Büyükşehir Mahallesi’ndeki Çamlık Alan da bulunan Belediye Parkı’nın yürüyüş yollarında yer alan kauçukları yenileyerek parkın giriş noktalarına taglar yerleştirdik. Parklarımızdaki eski ve yıpranmış oyun gruplarını sökerek, çocuklarımızın güvenle oyunlar oynayabileceği oyun grupları ve alanlar oluşturuyoruz. Amacımız Beylikdüzü’ndeki tüm çocukların güvenli, konforlu ve fonksiyonel alanlarda keyifli ve kaliteli vakit geçirmesini sağlamak” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER