SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ’NDE HUZUREVİ SAKİNLERİNE DEPREM EĞİTİMİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE HUZUREVİ SAKİNLERİNE DEPREM EĞİTİMİ
Bu haber 13 Şubat 2020 - 11:19 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin toplumdaki temel afet eğitimi bilincini yükseltmek amacıyla gerçekleştirdiği Afet Eğitim programları devam ediyor.  Beylikdüzü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin talebi doğrultusunda gerçekleşen programda olası bir deprem öncesinde alınması gereken tedbirlerden, deprem anında ve sonrasında yapılması gereken doğru davranış tekniklerine kadar birçok faydalı bilgi huzurevi sakinlerine aktarıldı.

 

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin talebi doğrultusunda Plan ve Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi Bürosu ile Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Bürosu işbirliğinde “Temel Afet Eğitimi” ile “Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Afet Eğitimi” gerçekleştirdi. Olası bir deprem öncesinde alınması gereken tedbirlerden, deprem anında ve sonrasında yapılması gereken doğru davranış tekniklerine kadar birçok faydalı bilgi huzurevi sakinlerine aktarıldı. Huzurevi sakinleri ve çalışanlarının katıldığı programda, Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği afet yönetimi çalışmaları, toplanma alanları ve ABİS hakkında da bilgiler paylaşıldı.

 

Afet Eğitim Programlarına 3 Bini Aşkın Vatandaş Katıldı

Ekim 2019 tarihinde başlayan afet eğitim programlarına bugüne dek üç bini aşkın vatandaşın katıldığını ve yıl sonuna kadar bu rakamın beş bini bulacağını belirten yetkililer, 1-7 Mart Deprem Haftası’nda da ilçede bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Temel Afet Eğitimi’nin kişilerden gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiğini belirten yetkililer ayrıca; kamu kurumları, okul ve hastaneler gibi mekanların yanı sıra site ve apartmanlardan da talep geldiği sürece eğitimlerin yapılabileceğinin altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiket: içses gazetesi ,büyükçekmece yerel gazeteler,beylikdüzü  haberleri,beylikdüzünde olaylı gece,içses beylikdüzü,yerel haberim,beylikdüzü belediyesi  ,beylikdüzü haber gazetesi,beylikdüzü haber trafik kazası,beylikdüzü asayiş haberleri,beylikdüzü yakuplu son dakika haberleri,beylikdüzünde olaylı gece,beylikdüzü son dakika yangın haberleri,beylikdüzü cinayeti,beylikdüzü belediyesi son dakika,beylikdüzü belediyesi telefon,beylikdüzü belediyesi emlak vergi ödemesi,beylikdüzü belediyesi borç durumu,beylikdüzü belediyesi başkanı,beylikdüzü belediyesi kültür gezileri 2019,beylikdüzü belediyesi spor,beylikdüzü belediyesi hangi parti,beylikdüzü belediyesi kiralık dükkan

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER