SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ’NDE BAHAR TEMİZLİĞİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE BAHAR TEMİZLİĞİ
Bu haber 30 Nisan 2022 - 13:40 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, UPS Türkiye gönüllüleri iş birliği ile bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “Küresel Gönüllülük Ayı” kapsamında gerçekleşen proje ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde geniş çaplı bir çevre temizliği yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Küresel Gönüllülük Ayı” projesi kapsamında UPS Türkiye gönüllüleri iş birliği ile bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde geniş çaplı bir çevre temizliği yapıldı. Temizlik çalışması sırasında toplanan; kâğıt, plastik, cam, ambalaj ve elektronik atıklar ise Mobil Atık Getirme Merkezi’nde geri dönüşüme kazandırıldı. Öte yandan belediye ekipleri tarafından rutin olarak yapılan, kirliliğin ortadan kalkması ve kötü kokuların oluşmaması için çöp konteynerleri de yıkanarak, dezenfekte edildi.

“Ortak çalışmalar için başka firmaları da Beylikdüzü’ne bekliyoruz”

UPS ile güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Beylikdüzü Belediyesi Temizlik İşleri Şefi Gökşen Ayözen, “Güzel bir bahar temizliği oldu, umarım bunu her ay başka mahallelerde yaparız. Ortak çalışmalar için başka firmaları da Beylikdüzü’ne bekliyoruz” dedi. Nisan ayının UPS’de gönüllülük ayı olarak belirlendiğini dile getiren UPS Türkiye gönüllüleri yetkilisi Dilara Orhun ise “Beylikdüzü Belediyesi ile iş birliği yaparak böyle bir gönüllülük aktivitesi gerçekleştirdik. Çevre temizliğinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER