SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ’NDE 19 MAYIS KUTLAMALARI SATRANÇ TURNUVASI İLE BAŞLADI

BEYLİKDÜZÜ’NDE 19 MAYIS KUTLAMALARI SATRANÇ TURNUVASI İLE BAŞLADI
Bu haber 19 Mayıs 2020 - 14:10 'de eklendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Beylikdüzü İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen online satranç turnuvasında dereceye giren sporcular belirlendi. Koronavirüs Pandemisi sebebiyle www.chess.com sitesi üzerinden gerçekleşen ve Beylikdüzü Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan turnuvada dereceye giren sporcular Beylikdüzü Belediyesi tarafından ödüllendirildi. Büyük ilgi gören turnuvanın canlı yayınına konuk olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Satranç müthiş bir strateji oyunu. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemlerinde de aslında strateji kurmanın ne kadar kıymetli olduğunu gördük.” şeklinde konuştu

BeylikdüzüBelediyesiGençlikveSporHizmetleriMüdürlüğü, 19 MayısAtatürk’üAnmaGençlikveSporBayramıetkinliklerikapsamında, TürkiyeSatrançFederasyonu (TSF) Beylikdüzü İl Temsilciliğiişbirliğiyle online satrançturnuvasıdüzenledi.KoronavirüsPandemisisebebiyle online gerçekleşenturnuvaya TSF lisansınasahipsporcularkatıldı.www.chess.comsitesindedüzenlenenturnuvadadereceyegirenleriseBeylikdüzüBelediyesitarafındanparaödülüveçeşitlikategorilerdekupavemadalyaileödüllendirildi.KatılımcılarıniçerisindedünyaveAvrupaderecelisporcuların da bulunduğuturnuvabüyükilgigördü.

 

TSF Lisansına Sahip Sporcular Yarıştı

TSF lisansına sahip sporcuların katıldığı turnuvanın Moderatörlüğünü TSF Silivri İlçe Temsilciliğinden Talha Emre Akıncıoğlu, Analizciliğin i ise satranç severlerin yakından tanıdığı satranç sporcusu Tunahan Makarac ıyaptı. Turnuvanın canlı yayınına Beylikdüzü Belediye TV stüdyosundan konuk olan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Satranç müthiş bir strateji oyunu. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemlerinde de aslında strateji kurmanın ne kadar kıymetli olduğunu gördük. Bize bu evde kaldığımız süreçler birçok öğretiyi de beraberinde getirdi.” şeklinde konuştu.Katılan tümsporculara teşekkürederek iyi bi rturnuva yaşanmasını temenni eden Başkan Mehmet Murat Çalık; “Biz her zaman üretimden yana bir belediye olmaya gayret ediyoruz. Bu süreçler de bizi geliştiriyor bir taraftan.Bu tür iş birlikleri bize avantajlar sağlıyor.Gönül isterdiki farklı mekânlarda ve alanlarda hepbirlikte olalım ama maalesef bu dönem evde kalma dönemi.Evde kalarak fikir üretme dönemi.” ifadelerini kullandı.

“Bu Dönemde Siyaseti Dayanışma Askısına Astık”

YoğunkatılımveilginingösterildiğiturnuvanıncanlıyayınındaBeylikdüzüBelediyesi’ninpandemisürecindegerçekleştirdiğiçalışmaları da izleyicilerlepaylaşanBaşkanÇalık, “Biz budönemdesiyasetidayanışmaaskısınaastıkve her zamanolduğugibiherkeseeşithizmetanlayışıylaçalışmalarımızısürdürdük.” dedi.

Kazanan İsimlere Hediyeleri,Beylikdüzü Belediyesi’nce Ulaştırılacak

 Genel Sıralama ve Beylikdüzü’nde İkamet Edenler Sıralaması’nda yapılan ve iki buçuk saat süren satranç turnuvası, çekişmeli ve keyifli anlar yaşandı.Turnuvanın sonunda, Genel Sıralamada; Yusup Atabayev birinci olurken, Serhan Berat Özdemir ikinci, Mert Yılmaz yerli üçüncü, Murat Kaya dördüncü, Umut Erdem Gündüz beşinci oldu. Turnuvada, En Başarılı Kadın Sporcu ünvanın ı ise Çisel Anaçoğlu elde etti.Turnuvanın Beylikdüzü’nde İkamet Edenler Sıralaması’nda birinciliği Kutay Karataş elde ederken Kerem Tuna Yılmaz ikinci, Giray Kağan Gülmez üçüncü, Ahmet Utku Üzümcü dördüncü, Yağız Erdem beşincilik derecesini kazandı. Beylikdüzü İkametli En BaşarılıKadın Sporcu ünvanı ise Sümeyye Gülçeken’in oldu . Turnuvanın kazananlarına hediyeleri Beylikdüzü Belediyesi tarafından ulaştırılacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER