SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ’NDE 14 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

BEYLİKDÜZÜ’NDE 14 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI
Bu haber 24 Mart 2020 - 11:01 'de eklendi.

Beylikdüzü’nde bulunan bir sitede 14 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 22 Mart Pazar akşamı saat 22:00 sıralarında çıkan yangında vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çokça itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’da olay yerine gelerek durum hakkında bilgi aldı ve evi hasar gören üç aileyi Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi’nde konaklamaları için yerleştirdi.

22 Mart Pazar akşamı Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Avrupa Caddesi üzerinde bulunan sitede 14 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Saat 22:00 sıralarında çıkan yangında alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çokça itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çatıdaki yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı ve itfaiye ekipleri, uzun süre soğutma çalışması yaptı.

Başkan Çalık Olay Yerinde İncelemelerde Bulundu

Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’da olay yerine gelerek durum hakkında bilgi aldı. Vatandaşlar ile birebir görüşen Başkan Çalık, evi hasar gören üç aileyi Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi’nde konaklamaları için yerleştirdi. Başkan Çalık ayrıca Beylikdüzü Belediyesi’nin ilgili tüm birimlerinin konuyla yakından ilgileneceğini belirterek, evi zarar gören vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER