SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ KÜBA EZGİLERİYLE YANKILANDI

BEYLİKDÜZÜ KÜBA EZGİLERİYLE YANKILANDI
Bu haber 27 Haziran 2022 - 11:13 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Beylikdüzü Müzik Festivali doludizgin devam ediyor. Festival kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen Beylikdüzü Caz Müzik Günleri’nin ikinci gününde, dünyaca ünlü Küba Latin Caz Grubu A lo Loco Band İstanbullu sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Beylikdüzü Müzik Festivali kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen Beylikdüzü Caz Müzik Günleri’nin ikinci gününde Yaşam Vadisi Küba ezgileriyle yankılandı. 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşen konserde Küba Latin Caz Grubu A lo Loco Band müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Sanatçılara çiçek ve plaket takdim eden Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik, oldukça keyifli ve güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek, “1 Temmuz’a kadar konserlerimiz devam edecek. Tüm sanatseverleri Yaşam Vadisi’ne bekliyoruz.” dedi.

Klasik Müzik Günleri 27 Haziran’da başlıyor

Beylikdüzü Caz Müzik Günleri’nin kapanışını 26 Haziran Pazar günü (bugün) İKSV’nin yeşille cazı bir araya getirdiği Parklarda Caz etkinliği yapacak. Öte yandan bu yıl ki teması “Gece Klasikleri” olan Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri ise 27 Haziran- 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Sekizincisi düzenlenecek olan müzik günlerinin başlangıcını Violincelloduo grubu “İki Ses Bir Nefes” isimli müzik dinletisiyle yapacak. Saat 20.00’da Yaşam Vadisi’nin girişinde müzikseverleri karşılayacak olan ekibin ardından saat 21.00’da Camerata Barok İstanbul ekibi, 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde “Barok Gecesi” isimli konserleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER