SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ HEP BİRLİKTE BAYRAMLAŞTI

BEYLİKDÜZÜ HEP BİRLİKTE BAYRAMLAŞTI
Bu haber 13 Ağustos 2019 - 13:34 'de eklendi.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI

Beylikdüzü Kaymakamlığı’nın  Beylikdüzü Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Resmi Bayramlaşma Töreni, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Beylikdüzü Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Birlik ve beraberlik vurgusunun öne çıktığı bayramlaşma töreninde, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur “En büyük hazinemiz birlik ve beraberliğimiz.” derken Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise“Kurban Bayramımızı en üst düzeyde dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla geçiriyoruz.”diye konuştu.

 

KurbanBayramıdolayısıylaBeylikdüzüilçeprotokolü, bayramınikincigünü, BeylikdüzüÖğretmenevi’ndekiResmiBayramlaşmaTöreni’ndebirarayageldi. BeylikdüzüKaymakamlığı’nınBeylikdüzüBelediyesiilebirliktedüzenlediğitörene; BeylikdüzüKaymakamı Mehmet Okur, BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, siyasipartilerinilçebaşkanları, belediyemeclisüyeleri, muhtarlar, siviltoplumkuruluşutemsilcilerive basın mensuplarıkatıldı. Yaptıklarıkonuşmalarda, bayramlarınöneminevurguyapanprotokolüyeleri, birlikveberaberlikmesajıverdi. Öğretmenevi’ndekiresmibayramlaşamatörenininardındanBeylikdüzüKaymakamı Mehmet Okur, BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalıkveilçeprotokolü; BeylikdüzüHuzureviYaşlıBakımveRehabilitasyonMerkezi’niziyaretederekhuzurevisakinlerininbayramlarınıkutladı. İlçeprotokolü, bayramlaşmaziyaretleriçerçevesindeMarmara ÇocukDestekMerkezi, BeylikdüzüİlçeEmniyetMüdürlüğü,BeylikdüzüÇocukDestekMerkeziveTürkiyeOmurilikFelçlileriDerneğiHüsnüAyıkBakımMerkezi’nide ziyaretetti.

Okur: BirlikveBeraberlik, EnBüyükHazinemiz

 

Öğretmenevi’ndeyaptığıkonuşmada, bayramlarınbirlik, beraberlikvedayanışmanınzirveyeulaştığıgünlerolduğunadikkatçekenBeylikdüzüKaymakamı Mehmet Okur“MübarekKurbanBayramımızıeniçtenduygularımlakutluyorum. Aydınlıkveuygaryarınlarda, millet olarakdaha nice bayramlarıhuzuriçerisinde, birlikveberaberlikiçerisindegeçirmemizi;çocuklarımızaçokgüçlü, mutluverefahiçerisindebirTürkiyebırakabilmeyitemenniediyorum.Bu bayramgünündebirkezdahavurgulamakisterimkiTürkMilletiolarakenbüyükhazinemizbirlikveberaberliğimizdir, inancımızdır.” dedi.Konuşmasında, MülkiİdareAmirleriAtamaKararnamesiileDenizli Vali Yardımcılığıgörevineatanmasındandolayı, Beylikdüzü’nde son kezbayramlaşmatöreninekatıldığını da söyleyen Kaymakam Mehmet Okur “Bu son bayramımızoluyor, Beylikdüzü’nde. Bu meslektedevletimevemilletimeonurlubirhizmetvermeningayretiiçerisindeoldum. Şiarım,hepadalet, vicdanoldu. Eğerbunubaşarabildiysem, yanlışyapmadangörevimiicraedebildiysem ne mutlubana.” şeklindekonuştu.

Çalık:Beylikdüzü’ndeDayanışmaveYardımlaşmaDuygumuzÜstSeviyede

 

Bayramların, birveberaberolmanınanlamınınhissedildiğienözelgünlerolduğunusöyleyenBeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık “KurbanBayramımızıenüstdüzeydedayanışmaveyardımlaşmaduygularıylageçirmekteyiz.BeylikdüzüBelediyesiolaraktümvatandaşlarımıza, KurbanBayramı’nıneniyişekilde, enhuzurlageçeceğiortamlarısunmayagayretediyoruz.” dedi. Konuşmasında, BeylikdüzüKaymakamı Mehmet Okur’agörevsüresiboyunca, yapıcıveuzlaştırıcıbirtavırsergilediğiiçinteşekküredenBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzükenti, sizdenalacaklıdeğil, borçlukaymakamım. Devletadamlığının ne demekolduğunu her ortamdagösterdiniz. Ben, sizinleçalışmışolmanınmutluluğuiçerisindeyim. Her zaman içinBeylikdüzü’ndebirevinizolduğunuhatırlatmakistiyorum. Her zaman bizimbaşımızınüstündeyeriniz var.” şeklindekonuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER