SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ VE TÜRK KIZILAYI’NDAN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ VE TÜRK KIZILAYI’NDAN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ
Bu haber 29 Ekim 2020 - 15:18 'de eklendi.

Örnek bir iş birliğine imza atan Beylikdüzü Belediyesi v eTürk Kızılayı, kök hücreve kan bağışı kampanyası düzenledi. Beylikdüzü Meydanı ve Beylik Pazar Alanı’nda, üçgün süren kampanyaya vatandaşlar, duyarlılıkla yaklaşıp büyük ilgi gösterdi.  Kan ve kök hücre bağışınd abulunan vatandaşlara teşekkür eden Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer “Kan ve kök hücr ebağış hayat kurtarır. Bağışçılarımız sayesinde, bir çok kişi sağlığına kavuşacak.” dedi.

 Beylikdüzü Belediyesi, TürkKızılayıişbirliğiylekökhücrevekanbağışıkampanyasıdüzenledi. ‘Beylikdüzü’nünKökündeİyilikVar’ sloganıyladüzenlenenkampanya, BeylikdüzüMeydanıveBeylikPazarAlanı’nda, üçgünboyuncadevametti. Kendisi de kampanyakatılarakkanbağışındabulunanSağlıkİşleriMüdürü Mehmet Esmer, kanvekökhücrebağışındabulunanvatandaşlarahassasiyetleriveduyarlılıklarıiçinteşekküretti.

 1 ÜniteKan 3 Can

 Sağlıkdurumuuygunolan her vatandaşınkanbağışındabulunmasınınönemini “Birünitekanverereküçkişiyehayatolabilirsiniz.” sözleriyledilegetirenSağlıkİşleriMüdürü Mehmet Esmer “Konuyahassasiyetvebüyükilgigöstererekkökhücrevekanbağışıkampanyamızadestekverentümhemşerilerimizeteşekkürediyorum. Karşılıkbeklemeksizinkanbağışındabulunanvatandaşlarımız, verdiklerikanlasağlığınakavuşmakiçinbekleyenhastalaraumutoldular.”dedi. Kanıntekkaynağıinsanolanvebaşkahiçbiryollaüretilemeyenbiyolojikbirmaddeolduğunusöyleyenveancakdüzenli, gönüllübağışçılararacılığıylasağlanabildiğinedikkatçekenSağlıkİşleriMüdürü Mehmet Esmer “Günlükyaşantıyaherhangibirzararıolmayankanbağışı,vücuttakikalpkriziihtimaliniazalttığıgibibaşağrısı, stress, yüksektansiyongibirahatsızlıklara da iyigeliyor.” şeklindekonuştu.

KanveKökHücreBağışçısıOlmanınKriterleri

 Kökhücrevekanbağışındabulunmanınsevgivedayanışmanın da birgöstergesiolduğununaltınıçizenMüdür Mehmet Esmer “Ağırlığı 50 kg’ınüzerinde, 18-65 yaşlarıarasındakisağlıklı her bireykanbağışlayabilir. 18-50 yaşaralığında, 50 kg’ınüzerindeolanveherhangibirbulaşıcıhastalığıolmayan her sağlıklıbirey de kökhücrebağışçısıolabilir.” diyekonuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER