SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNDE İLKE İMZA ATTI

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNDE İLKE İMZA ATTI
Bu haber 22 Mart 2020 - 12:53 'de eklendi.

BEYLİKDÜZÜ’NÜN 5 BİN APARTMANINA DEZENFEKTAN PASPAS

 İlçe genelinde aldığı tedbirlerle koronavirüse karşı büyük bir özveriyle çalışan Beylikdüzü Belediyesi bir ilke imza attı. Virüsten korunmak için kişisel hijyene yönelik de önemli adımlar atan Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin tüm apartmanlarının girişine dezenfektan paspaslar dağıtmaya başlayarak tedbiri en üst seviyeye çıkardı. Toplamda 5 bin dezenfektan paspasın ilk uygulamasını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık apartman yetkilileri ile birlikte yaparken apartman sakinleri uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beylikdüzü Belediyesi koronavirüse karşı aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi. Virüse karşı Beylikdüzü’nde alınan ciddi tedbirlere ilave olarak ilçe genelinde tüm apartman girişlerine konulmak üzere 5 bin dezenfektan paspas dağıtılmaya başlandı. Bir ilk olma özelliği taşıyan bu hizmeti Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Apartman görevlileri ile birlikte paspasın solüsyon ve çamaşır suyundan oluşan karışımını koyarak paspasları yerleştiren Başkan Çalık aynı zamanda bilgilendirici broşürleri de asarak apartman yetkililerine bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan uygulama apartman sakinleri tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanırken Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, “Kişisel hijyen ve insanların dikkat etmesi çok önemli. Bizler bu uygulama ile apartmanın içerisine girmeden önce vatandaşlarımızın ayaklarını da dezenfekte edip evlerine girmelerini sağlayacağız” dedi.

Başkan Çalık Kişisel Hijyene Vurgu Yaptı

Kişisel hijyenin önemine değinerek koronavirüsün yayılmasının önüne ancak tüm hijyen kurallarına uyarak geçilebileceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Mümkün olduğunca insanların kişisel hijyenlerine dikkat edeceği ortamlar oluşturmaya gayret ediyoruz. Beylikdüzü Belediyesi olarak 5 bin tane apartmanın girişine paspaslardan koyacağız. Apartmanın içerisine girmeden önce vatandaşlarımızın ayaklarını da dezenfekte edip evlerine girmelerini sağlayacağız. Bu noktadan sonra vatandaşlarımızın maksimum özen ve hassasiyet göstermeleri çok önemli. Koronavirüsün yayılımını azaltmak yönünde çaba gösteriyoruz.Kişisel hijyenin üst düzeyde tutulması adına aynı zamanda vatandaşlarımızı da bilgilendiriyor, hazırladığımız broşürleri ilçemizin dört bir yanına dağıtıyoruz. Beylikdüzü Belediyesi olarak gerekli tedbir ve önlemleri aldık. Her zaman vatandaşlarımıza evlerinde kalmalarını ve ihtiyaç duymadıkları takdirde dışarıya çıkmamalarını söylüyoruz. Bizler onlar için sahada tüm ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER