SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ İKİNCİ KEZ ARTCONTACT ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NDA

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ İKİNCİ KEZ ARTCONTACT ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NDA
Bu haber 27 Mayıs 2022 - 11:02 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi Sanat Koleksiyonu Resim ve Heykel Seçkisi, ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen ve 30 farklı ülkeden sanatçıların eserlerinin de görücüye çıktığı fuarda, Beylikdüzü Belediyesi 16 resim ile ahşap ve metal heykellerden oluşan eserlerle yerini aldı.

Beylikdüzü Belediyesi Sanat Koleksiyonu Resim ve Heykel Seçkisi, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Resim, fotoğraf ve görkemli heykellerin sergilendiği fuarda 30 farklı ülkeden sanatçıların eserleri görücüye çıktı. Bu yıl ikincisi düzenlenen sanat fuarında Beylikdüzü Belediyesi’nin resim çalıştayları, heykel sempozyumları ve sanat buluşmaları ile ilçeye kazandırdığı 16 resim ile ahşap ve metal heykellerden oluşan eserler yerlerini aldı. Sanatseverler bu eserleri 29 Mayıs tarihine kadar 10.00-20.00 saatleri arasında stant B1’deki alanda ziyaret edebilir.

“Çocuklar tarafından yapılan eserler de sergileniyor”

 Beylikdüzü Belediyesi olarak sanat fuarına 300’ü aşkın eserden oluşan bir seçkiyle katıldıklarını belirten Kültür İşleri Müdürü Mustafa Karaoğlu “ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda resim ve heykellerden oluşan eserlerimizi sergiledik. Bu eserleri, ilçemizde düzenlenen çalıştaylardan ve sempozyumlardan derledik. Öte yandan 6. Beylikdüzü Heykel Sempozyumu’nda Heykeltıraş Tayfun Karadeniz’in eğitmenliğinde 300 çocuğun katılımıyla, çocuklar tarafından yapılan kil tablet çalışmalarını da burada sergiliyoruz. Hatta bu eserleri önümüzdeki dönemde Yaşam Vadisi’nde 2 sütun halinde sergileyeceğiz. Yaşam Vadisi’nde sanatın kaybolmadığı, nesilden nesile aktarıldığını göreceğiz. Şu an en güzel hayalimiz çocukların büyüdükten sonra gelip tekrar kendi eserlerini aynı yerde görmeleri.” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER