SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ’NDE KURA HEYECANI…

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ’NDE KURA HEYECANI…
Bu haber 05 Mart 2019 - 15:14 'de eklendi.

BEYLİKDÜZÜ’NDE HOBİ BAHÇELERİ’NİN TALİHLİLERİ BELLİ OLDU

Beylikdüzü Belediyesi, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Umut Meyve Ormanı içinde oluşturduğu Hobi Bahçeleri’ni ikinci kez gönüllülerle buluşturdu. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda, noter eşliğinde yapılan kura çekimi, heyecan dolu anlara sahne oldu.

Beylikdüzü Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde ikinci kez kura heyecanı yaşandı. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde vatandaşlar, çocukları ve torunlarıyla birlikte ürünlerini ekip toplayacakları, toprakla buluşacakları günlerin hayaliyle heyecanla kurada isimlerinin okunmasını bekledi. 754mkişinin başvurduğu hobi bahçeleri kura çekiminde isimler, noter eşliğinde belirlendi. Her biri 15 metrekare olan 133 bahçe için 130 asil ve 133 yedek talihli çekimi yapıldı. İlk topu çekerek gönüllülerin ismini ve parsel numaralarını okumaya başlayan Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkan Vekili Ömer Şatır, “Hobi Bahçeleri, vatandaşlarımızın toprakla buluşarak zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlarken çocuklarımıza da bir fidenin, bir fidanın nasıl yetiştiğini birebir gözlemleme şansı veriyor. Kura çekiminde tüm vatandaşlarımıza şans diliyorum.” dedi. Kura çekiminde, Hobi Bahçelerinin bakımını zamanında ve doğru şekilde yapan, Ata Tohumu Bankası’na katkı sağlayan ve fazla ürünlerini Gıda Bankası’yla en çok paylaşan üç hobi bahçesi gönüllüsü de ‘Hobi Bahçesi Tahsis Uzatma Ödülü’ ile ödüllendirdi. Hobi Bahçesi Tahsis Uzatma Ödülü’ne layık görülen Çağla Tan, Funda Şatır Pabucçu ve Murat Demirci’ye Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkan Vekili Ömer Şatır tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Çağla Tan: Herkes Bu Deneyimi Yaşamalı

2018 yılında kullanım hakkını kazandığı Hobi Bahçesinin bakımını zamanında ve doğru şekilde yaptığı, Ata Tohumu Bankası’na katkı sağladığı, fazla ürünlerini de Gıda Bankası’yla paylaştığı için ‘Hobi Bahçesi Tahsis Uzatma Ödülü’ ile ödüllendirilen hobi bahçesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER