SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BEYAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

BEYAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Bu haber 19 Kasım 2020 - 19:53 'de eklendi.

Büyükçekmece İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Özkalp Beyaz, Babasını kaybetmenin acısını yaşıyor. Dün kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Özkalp Beyaz’ın babası ve aynı zamanda İyi Parti Milletvekil Ümit Beyaz ile İstanbul İyi Parti kurucu il başkanı Ersin Beyaz’ın amcaları merhum Süleyman Beyaz (84) bugün toprağa verildi.

Büyükçekmece Küba camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Büyükçekmece yeni mezarlığına defnedilen Merhum Süleyman Beyaz’ın cenazesi pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşirken, törene yoğun bir katılım vardı. İyi Parti Milletvekili Ümit Beyaz ve İyi Parti İstanbul il başkanı Buğra Kavuncu’nun da aralarında bulunduğu bölgemiz siyaset, iş, spor, sanat, STK temsilcileri, meclis Üyeleri ve Beyaz ailesinin eş dostların yanısıra yoğun bir katılım vardı.

Ayrıca İyi Parti genel başkanı Meral Akşener ve İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda kurum ve kuruluşlar da çelenk göndererek Beyaz ailesinin acısını paylaştılar.

İç SES Gazetesi olarak Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, Beyaz ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER