SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Belediye Meclisi Kahvehane de Toplanıyor…

Belediye Meclisi Kahvehane de Toplanıyor…
Bu haber 29 Ağustos 2019 - 14:03 'de eklendi.

Yerel Demokrasiyi güçlendirmek adına bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Meclis toplantısını  yine kahvehanelere taşıyor. Büyükçekmece Belediye Meclisi yaz dönemi tatilinin ardından Eylül ayı ilk toplantısını Belediye Hizmet Binasındaki ‘Meclis Toplantı Salonunda” yürütülen tadilat çalışması nedeniyle Pazartesi günü Kamiloba Mahallesi Yılmazlar Kıraathanesinde gerçekleştirecek.

İşte Gündem Konuları…

İşte Büyükçekmece Belediye Meclisinin 02 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 11.00’da Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:79 (Yılmazlar Kıraathanesi – Merkez Cami Üstü) adresinde bulunan Kahvehane’de gerçekleştireceği toplantıya ait gündem konuları….

1- Yasa gereği Satış Komisyonunda Belediyemizi temsil etmek üzere. Belediye Meclis Üyeleri arasından 1 Asil ve 1 Yedek Üyenin belirlenebilmesi amacıyla seçim yapılnıası.

2- Belediyemiz Dolu Memur Kadrolarında “Kadro Derece Değişikliği” yapılması hususunun 5393 sayılı Yasanın 49. Maddesi ile 18. Maddesinin (1) fıkrası hükümleri uyarınca müzakeresi ve karara bağlanması.

3- Mülkiyeti Belediyemize ait Büyükçekmece, Cumhuriyet Malıallesi, 245 Ada 67 parsel sayılı 4.760,68 m2 yüzölçümlü taşınmazın satılması hususunun 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e maddesi gereğince müzakeresi ve karara bağlanması.

4- Mülkiyeti Belediyemize ait Büvükçekmece, Cumhuriyet Malıallcsi, 245 Ada 69 parsel sayılı 1.414,12 m2 yüzölçünılü taşınmazın satılması hususunun 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e maddesi gereğince ıııüzakeresi ve karara bağlanması.

5- Mülkiyeti Belediyemize ait bulunan ve kuru mülkiyetleri ile beraber uzun süreli olarak kiraya verilmiş olup, süre sonunda Belediyemize kalacak olan. Büyükçekmece, Ekinoba Mahallesi, 485 Ada 2 parsel üzerindeki “Ozel Eğitim Tesisi” ile Fatilı Mahallesi 571 Ada 1 parsel üzerindeki “Fakülte, Yüksek Okul ve Eğitim Tesisi”nin, bu günkü değerleri de hesaba katılmak suretiyle, yaptırılacak kıymet takdir bedelleri doğrultusunda satılması hususunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e maddesi gereğince müzakeresi ve karara bağlanması.

6- Mülkiyeti Belediyenıize ait olup, Tapu kayıtlarında “Mezarlık” olarak belirlenmiş bulunan, Büyükçekmece, Güzelce Mahallesi, 2883 parsel sayılı 30.000,00 m2 yüzölçümlü ve imar planlarında kısmen “İtfaiye Alam” ve kısmen imar yolunda kalan, Kumburgaz Malıallesi, 332 parsel sayılı 3.296,00 m2 yüzölçümlü taşınmazların, 2942 Sayılı yasanın 30. maddesi kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devirlerinin yapılması hususunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e maddesi gereğince müzakeresi ve karara bağlanması.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER