SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BBP ADAYI HAKKI KAYA RECEP EROL LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!

BBP ADAYI HAKKI KAYA  RECEP EROL LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!
Bu haber 21 Şubat 2024 - 14:33 'de eklendi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Hakkı Kaya, AK Parti adayı Recep Erol lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde  BBP adayı, AK Parti adayını desteklemek için yarıştan çekildiğini duyurdu.

Hakkı Kaya sosyal medya hesabından yaptığı yazılı paylaşımda, BBP ile AK Parti arasında İstanbul’da yapılan ittifak doğrultusunda bu kararın alındığı duyuruldu.

“Kıymetli Büyükçekmeceli Komşularımız ;

Genel Merkezimizin ve İstanbul İl Başkanlığımızın aldığı ittifak kararı doğrultusunda, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Murat KURUM’u , Büyükçekmece İlçemizde ise Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Sn. Recep EROL’u destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu vesile ile açıklamış olduğumuz Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan Adaylığımızdan çekildiğimizi ifade eder, ittifak ortağımız, Belediye Başkan Adayımıza başarılar dileriz…”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER