SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 23 Kasım 2019 - 12:14 'de eklendi.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ülkemiz yıkılmaz bir kale, sarsılmaz bir duvar gibi sapasağlam güçlü ve dimdik duruyorsa, temelini oluşturan o mühendis öğretmenin ta kendisidir.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin bilim ve teknoloji alanında yükselmesi, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması iyi bir eğitimle mümkündür. Gelecek nesillere cesaret ve umut aşılayan, yavrularımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize ufuk çizgisi oluşturan en başlıca kişiler öğretmenlerdir. Öğretmen; eğitici ve öğretici olmasının yanı sıra iyi bir yol göstericidir. Bu özelliklerinden dolayı kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimiz, Türk milletinin yeni zaferlere koşmasının temellerini atan kıymetli şahsiyetlerdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler! Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.’ sözünden anlaşıldığı gibi yarınlarımızın bilgili, kültürlü, donanımlı ve eğitimli bireyler olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi öğretmenlerdir. Ülkemiz yıkılmaz bir kale, sarsılmaz bir duvar gibi sapasağlam güçlü ve dimdik duruyorsa, temelini oluşturan o mühendis öğretmenin ta kendisidir. Milli ve manevi değerlere bağlı; vatanına, bayrağına, milletine ve dinine sahip çıkan bir nesilden söz edebiliyorsak, şüphesiz ki öğretmenlerimizin gayret ve emekleri sayesindedir.

Hepimizin anılarında şefkatini, sıcaklığını ve ilgisini hissettiğimiz öğretmenlerimiz vardır. Bizlere kattıkları, öğrettikleri ve ışık oldukları için onlara ne kadar teşekkür etsek az. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere ulaşmasında fedakâr ve cefakârca görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Böyle anlamlı bir günde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere hayatını kaybeden öğretmenlerimizi, Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın aziz hatıraları ile birlikte tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER