SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Bu haber 29 Temmuz 2020 - 10:40 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Tüm ibadetlerimizin kabul olması dileğiyle bayramınızı kutluyor; Türk-İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. ” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Toplumda barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan, milli ve manevi birliğimizin kuvvetlenmesine vesile olan bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl büyük bir coşku ve manevi huzur ile idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nı bu yıl Kovid-19 pandemisinin etkisi altında kutlayacağız. Bu sebeple tüm vatandaşlarımıza bugüne kadar büyük bir hassasiyet ve titizlikle mücadele ettiğimiz Kovid-19’a karşı, kendi sağlıkları ve toplum sağlığı için dikkatli olmalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini hatırlatmak istiyorum.

Değerli hemşehrilerim,

Türk milletini tarih boyunca dünya üzerinde egemen ve güçlü kılan en büyük özelliği milli ve manevi değerlere verdiği önemdir. Bu manevi değerlerden birisi olan Kurban Bayramı; Rabbimize karşı dini bir vecibenin yerine getirilmesinin yanı sıra aile bağlarının, dost ve akraba ilişkilerinin kuvvetlendiği, karşılık beklemeden yapılan yardımlar ile fakirin fukaranın gözetildiği bir bayramdır. 31 Temmuz Cuma günü itibarıyla eda edeceğimiz Kurban Bayramında yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olması temennisiyle bayramınızı tebrik ediyor, başta şehit ailelerimiz olmak üzere, Türk-İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. ”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER