SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ’DAN 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
Bu haber 01 Eylül 2020 - 10:41 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2020 -2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm öğrencilere başarılar diledi. Pandemi sürecinde yaşanan olumsuzlukların öğrenciler üzerindeki etkisinin azaltılmasında ailelere çok önemli görevler düştüğüne vurgu yapan Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu yıl her zamankinden daha farklı olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisine alan Kovid-19 salgını ile yeni eğitim-öğretim yılına giriyoruz. İlk olarak EBA TV ve TRT üzerinden uzaktan eğitimle başlayan yeni eğitim döneminin, 21 Eylül’de ilk ders zilinin çalması ile birlikte okullarımızda devam etmesi planlanmaktadır.

Okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalan kıymetli öğrencilerimize en büyük tavsiyemiz elbette çok çalışmaları yönünde olacak ama maske, mesafe ve el temizliği konularını da ihmal etmemeleri gerekmektedir.

Büyük bir özlem ve heyecanla okullarına dönecek öğrencilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları için tüm imkânlarımız ile yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Aldıkları eğitimle ülkemiz ve milletimiz için birçok başarıya imza atacak olan çocuklarımızı bugün bizlere emanet edilen makamlarda görmek bizim için büyük bir gurur kaynağı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.’ sözü ile eğitime başlayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor; veli, öğretmen ve eğitim personellerine kolaylıklar diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER