SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ: “SAHİL ŞERİDİMİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUZ”

BAŞKAN YILMAZ: “SAHİL ŞERİDİMİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUZ”
Bu haber 01 Temmuz 2020 - 10:00 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Limanlarımızdaki egemenlik haklarımızın tekrar kazanılması adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan haklı ve kararlı mücadele, Türk Denizciliğinin bugünlere gelmesinde büyük rol oynamıştır.
Milli kalkınma hamleleri neticesinde 1 Temmuz 1926 tarihinde Kabotaj Kanunu yürürlüğe girmiş ve Türk karasularında yük ve yolcu taşıma hakkının Türklere ait olduğu kabul edilmiştir.

Denizlerdeki bağımsızlığımızın ilan edildiği ve her yıl ‘Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’ olarak kutladığımız bu anlamlı gün büyük önem arz etmektedir.

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı olan Silivri’miz, Marmara Deniz’ine 42 kilometre sahili bulunması nedeni ile çok önemli bir konuma sahiptir. Deniz ticareti, balıkçılık sektörü, turizm ve ulaşım imkânları bakımından yatırıma elverişli olan ilçemizin bu özelliğini fırsata dönüştürecek birçok hazırlık içerisindeyiz. 200 tekneli yat limanı, modern balıkçı barınakları ve sosyal alanları ile tüm hemşehrilerimizin istifade edeceği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İlçemizin sahip olduğu bu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek gururlandıran başarılara yelken açacağımızı arzuluyor, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyorum. Türk denizciliğinin bağımsızlığı için mücadele veren kahraman şehitlerimizi ve ahirete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER