SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI DİNLEDİ

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI DİNLEDİ
Bu haber 30 Nisan 2019 - 11:21 'de eklendi.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek yeni dönem Dernek Başkanı Muharrem Eren ve muhtarlar ile buluştu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Yılmaz ziyarette yeni dönem Dernek Başkanı Muharrem Eren ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Eren’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz, mahalle muhtarlarının tek tek talep ve şikâyetlerini dinleyerek not aldı. Silivri’yi bütüncül bir anlayışla yöneteceklerini söyleyen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Mahalledeki sorunlarda sizlerle birebir muhatap olmak istiyorum. Bütün çözümleri bütün şikayetleri sizlerle tartışacağım. Kararlarımızı sizlerle beraber alacağız. Silivri’nin genelini düşünerek bütüncül bir anlayış ile yöneteceğiz. Mazeret üretmek değil çözüm üretmek için bir araya geleceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER