SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ: “DOMATESİMİZİ TATMAYA BEKLİYORUZ”

BAŞKAN YILMAZ: “DOMATESİMİZİ TATMAYA BEKLİYORUZ”
Bu haber 24 Ağustos 2019 - 11:54 'de eklendi.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacak 35’inci Değirmenköy Domates Festivali’ne tüm hemşehrilerini davet etti.

Silivri’nin farklı mahallelerinde üretilen birbirinden lezzetli organik tarım ürünlerine ilgiyi artırmak ve bu ürünleri tüm Türkiye’ye tanıtmak amacı ile düzenlenen tarım festivalleri devam ediyor. Değirmenköy mahalleli çiftçiler tarafından yaklaşık 80 yıldır üretilen ve eşsiz lezzeti ile bilinen Değirmenköy Domatesi’nin geçmiş yıllarda elde ettiği üne yeniden kavuşmasını hedefleyen Silivri Belediyesi, 35’inci Değirmenköy Domates Festivali’ni yarın gerçekleştirecek. Saat 17.00’de yarışmaya katılacak domateslerin kabulü ile başlayacak festivale tüm Silivrilileri davet eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Biz İstanbul’a ve Türkiye’ye şunu söylüyoruz; şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için kaçın gelin Silivri’ye. Silivri’de sıcak insanlar, inci gibi sahiller, organik tarımın yapılabileceği topraklar sizleri bekliyor. Herkes hayatında en az bir kez Silivri’yi görmeye gelecek. Çünkü biz tarımda, turizmde, eğitimde, sanatta İstanbul’un marka kenti, Türkiye’nin marka şehri olma yolunda önemli adımlarla yürüyoruz. Tüm İstanbullu hemşehrilerimizi domatesimizi tatmaya Silivri Değirmenköy’e bekliyoruz.” dedi.
Değirmenköy Mahallesi’nde düzenlenecek festivale gelmek isteyenler için Özel İdare İş Merkezi önünden saat 19.00’da ücretsiz servisler kaldırılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER