SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ BALIKÇILARI UĞURLADI…

BAŞKAN YILMAZ BALIKÇILARI UĞURLADI…
Bu haber 04 Eylül 2019 - 11:01 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Eylül’de av yasağının sona ermesi ile denize açılan Silivrili balıkçıları uğurladı.

Silivri’de balıkçılar, avlama yasağının sona ermesinin ardından Marmara Denizi’ne açıldı. 1 Eylül itibarı ile “Vira Bismillah” diyerek sezonun ilk seferine çıkan Silivrili balıkçıların heyecanına Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da ortak oldu. Silivri Limanı’nda hareket saatini bekleyen balıkçıları ziyaret eden Başkan Yılmaz, hayırlı ve bereketli bir sezon diledi. Bolluk ve bereket için yapılan nar patlatma geleneğini gerçekleştiren Başkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ülkü Ocakları 6.Bölge Başkanı Erhan Özkök ve Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ile birlikte gırgır tekneleriyle denize açılan balıkçıları uğurladı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER