SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’İN ÇOCUKLARA ARMAĞANI – ÇATALCA’DA YARIYIL ŞENLİĞİNDE YÜZLERCE ÇOCUK NEŞE İÇİNDE EĞLENİYOR

BAŞKAN ÜNER’İN ÇOCUKLARA ARMAĞANI – ÇATALCA’DA YARIYIL ŞENLİĞİNDE YÜZLERCE ÇOCUK NEŞE İÇİNDE EĞLENİYOR
Bu haber 21 Ocak 2020 - 11:34 'de eklendi.

Çocukların yarıyıl tatillerini hem keyifle geçirecekleri hem de sanatla iç içe olacakları bir şenlik programı hazırlayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, eğlenmeye gelen çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi.

Kısa sürede her yönüyle ilçenin çehresini değiştiren, önemli projelere imza atarak İlçeyi yeniliklerle tanıştıran Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yarıyıl tatilinde çocukların güzel vakit geçirmelerini sağlamak için “Yarıyıl Şenliği” düzenledi.

Hafta sonunu Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde müzikli tiyatro oyununu neşeyle izleyerek geçiren çocuklar bugünde kendileri için hazırlanan birbirinden eğlenceli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Kültür Merkezine aileleri ile birlikte gelen yüzlerce çocuk dev top havuzuna girdi, palyaçolar ve çizgi film maskotlarıyla birlikte balon patlatma gibi oyunlar oynarken sihirbazlık gösterilerini büyük bir heyecanla izledi. Yapay kar yapımı ve ebru sanatının hassasiyetini eğlenceyle bir arada öğrendi.

Çocuklarımız Tatillerini Güzel Geçirsin

Çocukların bu eğlencelerine tanıklık eden Başkan Mesut Üner, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek her biriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Çocukların hoş vakit geçirmelerini ve evlerine güzel anılarla dönmelerinin mutluluğunu birlikte yaşadıklarını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çocuklarımız için hazırladığımız Yarıyıl Şenliği ile çocuklarımız tatillerini güzel geçirsinler istiyoruz. Yaptığımız bu faaliyetlerde amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu edebilmek. Onların mutlu olması, bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımız için hazırladığımız Yarıyıl Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

“Haydi Çocuklar Eğlenceye”

Yarıyıl Şenliği kapsamında 2 Şubat tarihine kadar her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında yarışmalar, çocuk discosu, etkinlikler, oyunlar, çizgi film maskotları ve palyaçolar, dev top havuzu, ücretsiz sinema, sihirbazlık ve tiyatro gösterileri çocuklarla buluşmaya devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER