SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’İN ÇATALCA’DA BAŞLATTIĞI ÇALIŞMALAR DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÜNER’İN ÇATALCA’DA BAŞLATTIĞI ÇALIŞMALAR DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR
Bu haber 14 Ocak 2020 - 10:52 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçenin genelinde başlattığı, yol yapım, onarım, yol açma ve kaldırım yenileme gibi birçok çalışma, ekipler tarafından hummalı bir şekilde devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in İlçe genelinde asfalt serim, parke taşı, bordür, çevre düzenleme yol ve kaldırımlar için başlattığı çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce farklı mahallelerde eşzamanlı olarak sürdürülüyor.

Vatandaşların daha rahat bir ilçede yaşaması için çalışmalara aralıksız devam ettirdiklerini kaydeden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca’mızın her noktasına hizmet götürebilmek adına mevsim şartları ne olursa olsun gece gündüz demeden çalışıyoruz. ‘Vatandaşlarımızın ulaşım hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilmeleri için yol, bakım, onarım çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapmasında hasar gören veya yeni imara açtığımız yolları uygun malzemelerle düzenleyerek vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yayalarımızın güvenliği için yeni kaldırımlar oluşturuyoruz” dedi

Birçok noktada çalışmalar tamamlandı

Ekipler tarafından çalışmalar devam ederken; Adnan Sokak’ta, Cevdet Barın Caddesinde, Çakıl Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesinde, Binkılıç Aile Sağlığı Merkezi, Meydan Polis Karakol Binası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçelerinde, Armağan Çıkmazında parke taş kaplama ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Caddesinde, Tahta Köprü Sokak’ta, Mescit Sokak’ta, Vezir Ferhatpaşa Caddesi ve İstasyon Caddesi Kültür Merkezi yanında kaldırım çalışmaları yapan ekipler Ovayenice Mahallesindeki kaldırımlarda engelle rampa düzenlemeleri ile Sağlık Ocağı ve Engelliler Merkezi etrafında düzenleme çalışmaları yaptılar.

Muratbey Mahallesine yapılacak olan yeni karakol binası için yol yapan ekipler, Ferhatpaşa Mahallesi Ayaz Sokak, Gökçeali Mahallesi Göçmen Çıkmazında, İzzettin Mahallesi Mecit Sokak’ta, Millet Cadde’sinde, Tatlıpınar Sokak’ta, Kaleiçi Mahallesi Kuşkaya Sokak’ta, Ziya Otçu Caddesinde,  Celepköy Mahallesi Minyatür Sokakta, Bahşayiş Mahallesi Sütçüpınar Sokak’ta, Binkılıç Çilingoz yolunda, Fatih Mahallesi Dolapdere Sokak’ta, Ferhatpaşa Mahallesi İdris Genç Sokak’ta, Hallaçlı Mahallesi Murat Sokak’ta, İnceğiz Mahallesi Mazi Sokak’ta, Görgülü Sokak’ta, Nakkaş Mahallesi Sadık Onbaşı Sokak’ta, Sanayi altı sokak yolu ve Ferhatpaşa Mahallesi Dilara Sokak’ta stabilize malzeme serimi ve reglaj çalışması gerçekleştirdiler.

Okulların ihtiyaçlarına cevap veriliyor

Elbasan Mahallesi Meydanında, Şerafettin Arda Sokak’ta, Atatürk Caddesi Hastane önünde bulunan kavşakta, Sevgi Sokak’ta ve Çakıl İlkokulu bahçesinde bordur bakım ve onarımı yapılırken, Çatalca Askerlik Şube binasının, Elbasan Mahallesi okul duvarının, meydan trafo etrafının, Karadeniz Caddesinde bulunan minibüs durağının boya badana işleri tamamlandı ve Hallaçlı Mahallesi Başkumandan Caddesinde de çalışma yapan ekipler okul bahçesine gelen suyun engellenmesi için asfalt set yaptı.

Atatürk Caddesi yolu üzerinde çöken yağmursuyu mazgalının onarım çalışması, Erenler Sokakta yağmursuyu ızgaralarının kaynak işi, Ferhatpaşa Mahallesi Erenler Sokak’ta, Kaleiçi Mahallesi Dik Sokak’ta, Mektep Sokak’ta, Erenler Sokak’ta, Çakıl Mahallesi meydanında mazgalların temizliği, bakım ve onarımı yapılırken Kestanelik Mahallesi Kapalı Spor Salonu rögar temizleme ve Öğretmen Cemal Aral Sokak’ta oluk yükseltilmesi işi ile Gökçeali Mahallesi Gezer Sokak’ta rüzgardan uçan çatının çinko malzemesi ekipler tarafından toplandı ve güvenlik önlemi alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER