SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’DEN MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

BAŞKAN ÜNER’DEN MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
Bu haber 24 Ocak 2020 - 11:04 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, demokrasinin yapı taşı olan muhtarlar ile bir araya geldi.

Çatalca Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Mesut Üner, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Aydın ve ilçe muhtarları ile yapılan çalışmalar ve mahallelere yapılacak hizmetler ile ilgili görüştü. Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette Başkan Mesut Üner muhtarların görüş ve önerilerinin hassasiyetle dikkate alındığını belirtti.

Her zaman muhtarlar ile iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, tüm muhtarlara ve Dernek Başkanı Halil Aydın’a çalışmalarında başarılar diledi. Muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, destekleri için Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER