SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’DEN ÇATALCA İÇİN ANKARA’DA HUMMALI ÇALIŞMA…

BAŞKAN ÜNER’DEN ÇATALCA İÇİN ANKARA’DA HUMMALI ÇALIŞMA…
Bu haber 03 Ocak 2020 - 11:19 'de eklendi.

Ankara’ya giderek ilçe için çalışmalarda bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret ederek Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu ve SGK Genel Müdürü Lütfü Aydın ile görüştü.

 Başkan Mesut Üner Orman Köylüleri için Bakanlıkta Görüşmeler Yaptı

Ankara’ya giderek ilçe için çalışmalarda bulunan Başkan Üner orman köylülerinin istek ve talepleri ile ilgili görüşme yapmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret etti.

AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte gerçekleşen ziyarette Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile İstanbul’un en büyük yüzölçümüne ve ormanlarına sahip ilçenin orman köylülerinin sorunları ele alınarak, çözümleri konusunda bakanlıkla işbirliği içerisinde çalışılacağı vurgulandı.

Başkanı Mesut Üner’den Çatalca’ya bir büyük hizmet daha. Başkan Mesut Üner, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Yalıköy Mahallesine Balıkçı Barınağı yapılması sözünü aldı.

Başkan Mesut Üner, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nı ziyaret etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu’na hayırlı uğurlu olsun dileklerinin iletildiği ziyarette, ilçe için yapılması projelendirilen çalışmalar da değerlendirildi.

Başkan Mesut Üner, ilçenin ve özellikle geçimini balıkçılıktan kazanan vatandaşların uzun yıllardır beklediği Balıkçı Barınağı yapılması sözünü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu’ndan aldı.

Yalıköy Mahallesine yapılacak olan Balıkçı Barınağı hem Çatalca ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların hem de balıkçıların önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

Başkan Mesut Üner’den SGK Genel Müdürü Lütfü Aydın’a Ziyaret

Belediyenin Sgk ve vergi borçları ödemeleri hakkında değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette; Başkan Mesut Üner’in bugüne kadar uyguladığı düzenleme ve çalışmalarla borçların ödenmesi konusunun son aşamaya gelindiği ifade edildi.

Başkanı Mesut Üner ziyaret sonunda bu verimli görüşme ve misafirperverliği için SGK Genel Müdürü Lütfü Aydın’a teşekkür etti.

Başkanı Üner Ankara ziyareti sırasında MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

MHP merhum Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in Beştepe’de bulunan anıt mezarına giderek dua eden Başkan Mesut Üner ziyaretle ilgili olarak, “ Ankara ziyaretimiz sırasında MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER