SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’DEN BİR AÇILIŞ DAHA

BAŞKAN ÜNER’DEN BİR AÇILIŞ DAHA
Bu haber 08 Temmuz 2021 - 12:01 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner, bir açılış daha gerçekleştirdi. Dağyenicespor Kulübünün halı sahası açılışı yapıldı.

Çatalca Protokolü ve Mahalle Halkı Açılışa Katıldı

Halı Sahanın açılışına, Başkan Mesut Üner’le birlikte, İlçe Protokolü, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Spor Kulüp Başkanları ve Mahalle Halkı yoğun katılım sağladı.

Açılış Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın Okunmasıyla Başladı

Açılış programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasın ardından Başkan Mesut Üner’in ‘’İki Yıllık Spor İcraatları’’ videolarının izlenmesiyle devam etti.  Başkan Mesut Üner’in  ‘’İki Yıllık Spor İcraatları’’ videosu katılımcıların yoğun alkışını aldı.

Şaban Beykoz; ‘’Başkan Mesut Üner Talebimizi Hemen Yerine Getirdi.’’

Açılış programında ilk konuşmayı Dağyenicespor Başkanı Şaban Beykoz yaptı. Şaban Beykoz yaptığı konuşmasında; ‘’Köyümüzdeki bulunan Dağyenicespor’un Kapalı Halı Sahasının tamiratına ve brandasının yenileme çalışmasına talebimiz doğrultusunda Çatalca Belediyesi nezdinde başlanıp, tamamlanmıştır. Başta Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’e ve emeği geçen herkese Dağyenicespor Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ederiz.” dedi.

Ercan Gül; ‘’Başta İBB Olmak Üzere Bir Çok Kapıyı Çaldık ama Çözüm Başkanımız Mesut Üner’den Geldi.’’

Açılış programında ikinci konuşmayı Dağyenice Muhtarı Ercan Gül yaptı. Ercan Gül yaptığı konuşmasında; ‘’Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor faaliyetleri çok önemlidir. Bu anlamda atıl ve kullanılmaz haldeki sahamıza hayat verip, gençlerimize kazandırmamız gerekiyordu. Konunun çözümü için, başta İBB olmak üzere birçok kapıyı çaldık. Ama çözüm Başkanımız Mesut Üner’den geldi. Şahsım ve Mahalle halkım adına Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Başkan Mesut Üner; ‘’Sporun ve Sporcunun Yanında Olmaya Devam Edeceğiz.’’

Dağyenice Muhtarı Ercan Gül ardından, Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; ‘’Çatalca’mızın neresinde ne sorun varsa, ilçemizin İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir bahane veya engel olarak kabul etmeyerek çözmeye var gücümüzle gayret ediyoruz. Dağyenicespor Kulüp Başkanımız Şaban Beykoz’dan gelen talep üzerine mahallemizdeki halı sahanının bakımsız kullanılmaz hale geldiğini yerinde tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Dağyenice mahallemizde bulunan atıl sağlıksız bir hale gelen Halı Sahaya tadilat, bakım ve onarımını yaparak hayat verdik. Yetmedi halı sahanın üzerini kapatarak mahalle halkının 4 mevsim yağmurlu havalarda dahi halı sahada keyifli dakikalar yaşamasına olanak sunduk. Tüm mahalle halkımıza ve ilçe sporumuza hayırlı olsun.’’ dedi.

Yapılan Görkemli Açılıştan Sonra Gösteri Maçı Yapıldı

Yapılan açılış konuşmalarının ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gerçekleşen gösteri maçının başlama vuruşu Başkan Mesut Üner tarafından yapıldı. Uzun yıllar futbol oynayan Başkan Mesut Üner gösteri maçında az bir süre futbol oynarken, şık bir golle maçın ilk golünü attı ve katılımcıların alkışını aldı. Yapılan gösteri maçıyla gerçekleşen görkemli açılış sona erdi. Bu aralar projelerini hayata geçirmesinin sevincini yoğun olarak yaşayan Başkan Mesut Üner, Dağyenice Spor Kulübünün halı sahasının açılışındaki sevinci ve halkın kendisine gösterdiği yoğun ve samimi ilgisi dikkat çekti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER