SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÜNER’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ
Bu haber 15 Mayıs 2021 - 12:57 'de eklendi.

Başarılı ve özverili çalışmalarına sevgi ve vefa katarak devam eden Başkan Mesut Üner, Ramazan Bayramı sürecinde ilçede bayram mesaisi yapan çalışan emektarları ve hastanede şifa arayan ilçe halkını ziyaret ederek bayramlaştı.

Başkan Mesut Üner’in bu sevgisi ve vefası, bayram günü mesai yapmakta olan emektar çalışanlardan ve hastanede şifa arayan ilçe halkından büyük takdirle karşılık buldu. Bayramlaşma programları samimi bir ortamda geçti.

Bayram ziyaret programları sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Ramazan Bayramı sürecinde bizler ailemizle birlikte evlerimizdeyken, Çatalca’mızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için çalışan gece – gündüz demeden 7/24 emek sarf eden İlçe Jandarma Komutanlığımızı, İtfaiyemizi, Devlet Hastanemizdeki zorlu pandemi sürecinin kanatsız melekleri sağlık çalışanlarımızı ve sağlık çalışanlarımızın yanında şifa arayan ilçe halkımı ziyaret edip, Ramazan Bayramımızı kutlayarak bayramlaştık ve kolaylıklar diledim. Hizmetkârı olduğum Çatalca’m için özveri ile emek sarf eden herkes başımın tacıdır. İyi ki varsınız.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER