SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER’DEN AŞEVİNE ZİYARET

BAŞKAN ÜNER’DEN AŞEVİNE ZİYARET
Bu haber 25 Ocak 2020 - 11:55 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner belediye aşevini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Kendisi de belediyede bulunduğu zaman öğle yemeğini aşevinden yiyen, personelleri ile birlikte yemek sırasına giren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner belediye aşevini ziyaret etti.

Bugünün menüsünü inceleyen, dev kazanda kaynayan çorbayı karıştıran Başkan Mesut Üner personelin ve kendisinin yemekleri çok beğendiğini söyleyerek aşçılara teşekkür etti.

Başkan Mesut Üner yemeğini yemek sırasına girerek personeliyle birlikte yiyor

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada belediyenin çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Her gün tüm mesai arkadaşlarımıza aşevimizde özenle hazırlanan yemekleri sunuyor, onlara bu anlamda da destek oluyoruz. Çalışanlarımızın başarısı Belediyemizin başarısıdır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Personellerimizle birlikte azimli ve gayretli çalışmalarımız sayesinde İlçemiz gözle görülür bir değişimin içerisine girdi. Çatalcamız için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öğle yemeğini yine yemek sırasına girerek personeliyle birlikte yedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER