SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER; ”TÜM GAZİLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ!”

BAŞKAN ÜNER; ”TÜM GAZİLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ!”
Bu haber 20 Eylül 2019 - 9:08 'de eklendi.

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gün boyu düzenlenen programlarda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’daki Gaziler ile bir araya geldi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi “Gazi” unvanı alan kahramanlara armağan edilen 19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta kutlanırken, Çatalca’daki ilk program Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ve anma programı ile başladı. İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, Belediye Başkan Yardımcıları  ve Meclis Üyelerinin katıldığı törende Çatalca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fethi Kansu ve Gaziler de hazır bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunumu ile devam eden program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla son buldu.
Başkan Mesut Üner, çelenk töreninin ardından Çatalca Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Başkan  Mesut Üner, Gaziler Derneği’ni ziyaretinin ardından öğle yemeğinde de Gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi. Üner, vatan uğruna canlarını çekinmeden feda eden tüm şehitleri rahmetle anarken, saygı ve minnet duygularını sunduğu kahraman Gazilerin de Gaziler Günü’nü kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER