SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER RAMAZAN DAVULCULARINA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN ÜNER RAMAZAN DAVULCULARINA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ
Bu haber 24 Mayıs 2020 - 17:21 'de eklendi.

Salgın nedeniyle bu yıl Ramazan ayı geçmiş yıllardan farklı yaşanırken, İstanbul’un t tüm mahallelerinde Ramazan davulu çalınmasını sağlayan tek belediye, Çatalca Belediyesi oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede geleneksel Ramazan davulcusu kültürünü yaşatarak, 39 mahallenin hepsinde davul çalınmasını sağladı.

Başkanı Üner, bir ay boyunca mahallelerde geleneksel kültürü yaşatan 70 davulcu ile Çatalca Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi.

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç’unda eşlik ettiği görüşmede Başkan Mesut Üner, “Salgın nedeniyle Ramazan ayımızı bu yıl farklı yaşadık. Ramazan ayımızın geleneklerinden biri olan davulcularımızın bu yıl da olmasını istedik. İstanbul’un en küçük bütçeli belediyelerinden biri olmamıza rağmen belediye olarak ilçemizde bunu sağladık. Tüm mahallelerimizde ki vatandaşlarımız Ramazan Davulundan mahrum olmasın istedik. Sizler de emek vererek bir ay boyu kültürümüzün devam etmesini sağladınız. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum, sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” sözleriyle tüm davulculara emekleri için teşekkür ederek, kendilerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramlarını kutladı.

Her bir davulcuya Çatalca halkı adına teşekkürlerini ileten Başkan Üner’in hazırlattığı bayramlık erzaklar da davulculara ekipler tarafından teslim edildi.

Başkan Ünere’e Teşekkürlerimizi Sunuyoruz

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ve davulcular adına Başkan Mesut Üner’e teşekkür ederken, “İstanbul’da sadece Çatalca Belediye Başkanımız tüm mahallelerde davul çalınmasını sağladı. Daha çok mahallesi olan ilçelerin belediyeleri bile 3-4 mahallede davul çaldırdı sadece. Hem vatandaşlarımızın Ramazan geleneğini yaşamasını sağladığı için hem de 70 davulcu kardeşimize iş imkânı sunduğu için Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER