SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER MAKAMDA DEĞİL SAHADA

BAŞKAN ÜNER MAKAMDA DEĞİL SAHADA
Bu haber 05 Ağustos 2021 - 11:42 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bugüne tevazu sahibi duruşuyla, makamından çok sahada halkın ve Çatalca’ya kazandırdığı projelerin şantiyelerinde bulunmasıyla sadece ilçede değil tüm bölgemizde taraflı-tarafsız herkesin gönüllerinde taht kuran Başkan Mesut Üner’in bu seferki ziyaret durağı Dağyenice mahallesi oldu.

Dağyenice mahallesine yakın dönemde kullanılmaz halde olan halı sahanın tadilatını yaparak mahalle halkına kazandıran ve geçtiğimiz haftalarda açılışını yapan Başkan Mesut Üner, şimdide mahalle meydanında gerçekleşen detaylı çevre düzenlemelerini yerinde denetleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledi. Mesleği Mimar olan Başkan Mesut Üner’in meydan düzenlemelerinin tüm detaylarıyla ilgilenerek çalışanlara yön vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Mesut Üner’in Dağyenice Mahallesi ziyaretleri sırasında 7’den 77’ye tüm mahalle halkının gösterdiği samimi ilgi ve alaka Başkan Mesut Üner’i duygulandırırken, mahalle halkının gerek ziyaret gerekse mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiği görüldü.

Dağyenice Mahallesindeki yerinde gerçekleşen proje ve halk ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızın neresinde ne sorun varsa, ilçemizin İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir bahane veya engel olarak kabul etmeyerek çözmeye var gücümüzle gayret ediyoruz. Bu anlamda yerinde ziyaret duraklarımızın bu seferki durağı Dağyenice Mahallemiz oldu. Yakın dönemde Dağyenicespor Kulüp Başkanımız Şaban Beykoz’dan gelen talep üzerine mahallemizdeki halı sahanının bakımsız kullanılmaz hale geldiğini yerinde tespit ettik ve hemen harekete geçerek gerekli çalışmaları hemen tamamladık ve üzerini kapatarak mahalle halkının 4 mevsim yağmurlu havalarda dahi halı sahada keyifli dakikalar yaşamasına olanak sunduk. Şimdide mahalle meydanımızda çevre düzenlenmeleri, ışıklandırma, çiçek-bitkilendirme çalışmalarımız ve meydanda bulunan süs havuzumuzun yeniden faaliyete geçmesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi ziyaret sırasında göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER