SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER KALDIRIMLARI HEM YENİLİYOR HEM GENİŞLETİYOR

BAŞKAN  ÜNER KALDIRIMLARI HEM YENİLİYOR HEM GENİŞLETİYOR
Bu haber 27 Aralık 2019 - 10:26 'de eklendi.

Vatandaşların rahatı ve huzuru için  dur durak bilmeden çalışan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçedeki dar, bozuk, bakımsız ve yıpranmış  kaldırımları yeniliyor.

İlçede her noktada vatandaşlara hizmet vermeye devam eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşların taleplerinin başında gelen kaldırım yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde hayata geçirdi.

Çatalca’nın en yoğun ve işlek caddelerinden biri olan Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan dar, yıpranmış ve bozulmuş kaldırımları yenileme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.  İlyas Çokay Devlet Hastanesinin de yer aldığı bölgede hummalı bir çalışma ile kısa sürede tamamlanan kaldırım çalışmaları, yol boyu ilerleyerek devam ediyor.

Başkan Mesut Üner kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi

Vatandaşların rahat ve kullanışlı kaldırımlara kavuşması için planlanarak hayata geçirilen proje doğrultusunda, caddenin her iki tarafında bulunan kaldırımlar hem genişletiliyor hemde yenileniyor.

Başkan Mesut Üner önemle üzerinde durduğu  kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mesut Üner, “İlçemiz de her noktada vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız gelen talep ve istekleri değerlendirdiğimizde kaldırımların dar ve deforme olması ilk sıralardaki sorun olarak görülüyordu. Vatandaşlarımız rahat yürüyemiyordu. İlçemizin muhtelif yerlerinde kaldırım çalışmalarımızı başlattık. Atatürk Caddemizde araç ve yaya trafiğinin en fazla olduğu bölgelerimizden biri. Hastanemizin olduğu bölgeden başlattığımız kaldırım yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yürüyebileceği kaldırımları hizmete sunacağız” dedi.

Başkanımıza teşekkür ederiz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, incelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. İlçe halkı çalışmalar hakkında kendilerine bilgi veren Başkan Mesut Üner’e kaldırım çalışmalarından duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER