SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Üner İstanbul Dostluk Grubu ve Çatalca Kadim Dostları ile İftarda Buluştu

Başkan Üner İstanbul Dostluk Grubu ve Çatalca Kadim Dostları ile İftarda Buluştu
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 11:45 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in ev sahipliğinde Çatalca’da düzenlenen iftar programında AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, AK Parti İl Sorumlusu Engin Telli,  Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ercin ve Meclis Üyeleri bir araya geldi. İl Dostluk Grubu ve Çatalca Kadim Dostları,  Mesut Üner’in ev sahipliğinde iftar sofrasında buluştu.

Ramazan ayı boyunca sıklıkla iftar programları düzenleyen ve davet edildiği programlara katılan  Üner, iftar sofralarının bereketini paylaşmaya devam ediyor. İstanbul Dostluk Grubu Yönetiminden Osman Kaan ve Yakup Sucuoğlu’nun da katıldığı programda geçmiş dönemde görev alan kadim dostlar yad edildi. İftar yemeğinde edilen dualar ile Ramazan ayının bolluk ve bereket içerisinde son bulması, Ramazan Bayramı’nın da hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER